Φωτιά στον Real FM: Βρέθηκαν γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου – Δείτε εικόνες του news

Φωτιά στον Real FM: Βρέθηκαν γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου – Δείτε εικόνες του news

Γιάννης Παπαγιάννης: «Είναι εμφανές ότι κάποιος προσπάθησε να μας φιμώσει. Τρεις εκρήξεις έγιναν περίπου 03:05 το πρωί»

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στην είσοδο του κτιρίου βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια.

«Τα ίχνη του εμπρησμού είναι εμφανέστατα, μέχρι και τα γκαζάκια θα βλέπετε. Η καταστροφή, απ’ ό,τι φαίνεται είναι σημαντική. Ο από πάνω όροφος είναι ολοσχερώς κατεστραμμένος. Η φωτιά φαίνεται ότι κατέβηκε από πάνω προς τα κάτω. Οι ζημιές αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εκτιμηθούν. Ελπίζω σε κανά μισάωρο να είμαστε στον αέρα και αυτό είναι το μήνυμα προς τους εμπρηστές», δήλωσε ο διευθυντής ειδήσεων Real FM, Γιώργος Χουλαδάκης.

«Είναι ολική η καταστροφή. Οι εργαζόμενοι είμαστε λυπημένοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που συμφωνεί με τη φίμωση της ελευθεροτυπίας. Πρέπει τα ραδιόφωνα να είναι ελεύθερα, να τοποθετούνται, να σχολιάζουν. Αυτό που βλέπουμε μας λυπεί όλους και εσάς και εμάς που είμαστε στο Real Group. Πρόκειται για 300 εργαζόμενους. Είναι εμφανές ότι κάποιος προσπάθησε να μας φιμώσει, κάποιος δεν ήθελε να ακουγόμαστε. Τρεις εκρήξεις έγιναν περίπου 03:05 το πρωί.

Η συνάδελφος η οποία ήταν βάρδια ηχολήπτρια είναι καλά στην υγεία της, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο», δήλωσε ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού, Γιάννης Παπαγιάννης.

«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος