Καλά μαντάτα από τις φωτιές σε Κορινθία και Δυτική Αχαΐα

Καλά μαντάτα από τις φωτιές σε Κορινθία και Δυτική Αχαΐα

Περιορίστηκε το μέτωπο στον Άγιο Ιωάννη, ενώ βρίσκεται υπό έλεγχο στην περιοχή Καλαμάκι

Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες σε δασική έκταση στην περιοχή 'Αγιος Ιωάννης, της Κορινθίας, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Πάντως, σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένας μέρος της φωτιάς έχει ελεγχθεί από τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή, για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, μεταφέροντας την ενημέρωση που έχει από την πυροσβεστική, «το μέτωπο της φωτιάς είναι σε δυσπρόσιτο σημείο και μακριά από κατοικημένη περιοχή, ενώ δεν απειλεί καλλιεργήσιμες εκτάσεις».

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Καλαμάκι

Έχει ελεγχθεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες σε δασική έκταση στην περιοχή Καλαμάκι, του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Πάντως, στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν αναζωπυρώσεις, κυρίως λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.