Βίντεο-σοκ: Άνδρας επιχείρησε να πνίξει το παιδί του μπροστά στον κόσμο στο κέντρο της Αθήνας

Βίντεο-σοκ: Άνδρας επιχείρησε να πνίξει το παιδί του μπροστά στον κόσμο στο κέντρο της Αθήνας

Διερχόμενοι πολίτες που αντιλήφθηκαν τι έκανε στο μωρό, πρόλαβαν να το σώσουν την τελευταία στιγμή - Συνελήφθη ο δράστης

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο-ντοκουμέντο με έναν άνδρα που προσπαθεί να πνίξει το μικρό παιδί του στον δρόμο στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που προέβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας γυμνόστηθος άνδρας κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί. Με μια αστραπιαία κίνηση «κλείδωσε» το σωματάκι του με το ένα του χέρι κάτω από την μασχάλη του, ενώ με το άλλο προσπάθησε να το πνίξει, φράζοντας το στόμα του με το χέρι. Μια γυναίκα που αντιλήφθηκε τι πάει να κάνει, προσπάθησε να τραβήξει το παιδί, ενώ η μητέρα του έτρεξε σε κατάσταση αλλοφροσύνης να το σώσει. Ο πατέρας του όμως, την έσπρωξε με δύναμη.

Ακολούθησε μάχη, με τη μητέρα του αγοριού να προσπαθεί να του αποσπάσει το παιδί. Ένας εύσωμος άνδρας έτρεξε να βοηθήσει και τράβηξε το χέρι του άνδρα από το στόμα του παιδιού, ενώ ένας άλλος άνδρας έτρεξε και αυτός και τελικά κατάφεραν να σώσουν το παιδί.

Οι περαστικοί κατάφεραν να ακινητοποιιήσουν τον πατέρα και λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Η μητέρα με το παιδί ταξίδεψαν για την πατρίδα τους, τη Ρουμανία.