Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας του καταθέτει η Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας του καταθέτει η Μαρία Καρρά

Η χήρα του εκδότη αρνείται ότι τέλεσε τις τέσσερις κακουργηματικές πράξεις που τις αποδίδονται

Αύριο 30 Ιουνίου το πρωί κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, κατά της διάταξης της αρχής για την δέσμευση της περιουσίας της, αποκάλυψε ο δικηγόρος της Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Μαντάς, η κ. Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της. Σχετικά με το ότι η χήρα του Γιώργου Τράγκα ερευνάται για τέσσερα κακουργήματα, ο κ. Μαντάς τόνισε, ότι τα συγκεκριμένα αδικήματα στην διάταξη «απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια». Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.

Σχετικά με το ποσό στο οποίο φέρεται να ανέρχεται η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, ο κ. Μαντάς είπε ότι το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο δημοσιογραφικά και όπως είπε «εμείς απαντάμε, ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ».

Στην ερώτηση για το αν ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος εξωτερικού, ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε, ότι ο ίδιος έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο την εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά, η οποία είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού, ενώ τόνισε, ότι η εντολέας του είναι στην διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

1
σχόλιο
  1. avatar Παραμυθάς

    Τα αφανή τοις φανεροίς τεκμαίρου.
    –Αυτά που δεν φαίνονται να τα συμπεραίνεις με βάση αυτά που φαίνονται.
    Σόλων, 630-560 π.χ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...