Μύκονος: Ζήτησαν από Αμερικανούς τουρίστες 500 ευρώ για τραπέζι με θέα το… ηλιοβασίλεμα

Μύκονος: Ζήτησαν από Αμερικανούς τουρίστες 500 ευρώ για τραπέζι με θέα το… ηλιοβασίλεμα

Καφέ-μπαρ ενημέρωσε για την πανάκριβη ελάχιστη κατανάλωση στο μαγαζί, που προκαλεί

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά αισχροκέρδειας στη Μύκονο, με ένα νέο επεισόδιο να διαδραματίζεται σε καφέ-μπαρ στη Μικρή Βενετία, όπου οι υπεύθυνοι ήθελαν να χρεώσουν δύο ζευγάρια Αμερικανών τουριστών 500 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για να καθίσουν σε τραπέζι με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Το θέμα έφερε στο φως με ανάρτησή του στο Facebook ο κάτοικος του νησιού, Δημήτρης Κουτσούκος.

Το θέμα έφερε στο φως με ανάρτησή του στο Facebook ο κάτοικος του νησιού, Δημήτρης Κουτσούκος. Όπως αναφέρει: «Έχουν έρθει στη Μύκονο δύο ζευγάρια φίλοι μου από το San Francisco. που δεν είναι καθόλου φτωχοί ουτε και κορόϊδα. Χθες ήθελαν να πάνε κάπου να πιούν ένα ποτό και να δούν το ηλιοβασίλεμα. Κάθισαν σε ένα από τα μπαρ, λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα.

Πήγε το γκαρσόν για την παραγγελία και τους είπε ότι είναι 500 ευρω ελάχιστη κατανάλωση για το τραπέζι. Σηκώθηκαν και έφυγαν. Σήμερα ρώτησα κάποιον που γνωρίζει και μου είπε ότι δεν έχουν όλα τα μαγαζιά εκει ελάχιστη κατανάλωση ποτού... Δηλαδή θέλουμε μόνο πολυ πλούσιους τουρίστες στη Μύκονο; Έχουμε ξεφύγει πολύ σε αυτό το νησί. Θα τους φέρω στο σπίτι μου σήμερα όμορφο τζάμπα ηλιοβασίλεμα με καλό μεζέ και ούζο».