Ιωάννα Σιαμπάνη: Δέχθηκε παρενόχληση σε φανάρι – Συνελήφθη ο άνδρας

Ιωάννα Σιαμπάνη: Δέχθηκε παρενόχληση σε φανάρι – Συνελήφθη ο άνδρας

«Έβγαλε το μόριό του έξω»

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» γνωστοποίησε το απίστευτο περιστατικό μέσα από το Instagram, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος τελικά συνελήφθη.

«Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη, ειλικρινά. Στο φανάκι που κατεβαίνουμε για Άγιο Νικόλαο από Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και Βουλιαγμένης είναι ένας τύπος, ο οποίος ζητιανεύει λεφτά.

Ήρθε στο παράθυρό μου κι έβγαλε το μόριό του έξω κι έκανε ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μία έγκυο γυναίκα! Εγώ, δηλαδή, αυτή τη στιγμή πώς πρέπει να αντιδράσω;», είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε από την πλευρά του: «Μίλησα χθες με την Ιωάννα και μου είπε “μίλησα και με άλλους ανθρώπους που έχουν δεχθεί επίθεση”. Πήγε στο διοικητή της περιοχής και τον άνθρωπο αυτόν τον συνέλαβαν».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σιαμπάνη

Το μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας και ανέβασε φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις…έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά. Σ’ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες, την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω. Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει» έγραψε.