Φονικό στη Ραφήνα: Αυτοί είναι οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν – Πώς έφθασε η αστυνομία στον εντοπισμό τους

Φονικό στη Ραφήνα: Αυτοί είναι οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν – Πώς έφθασε η αστυνομία στον εντοπισμό τους

Δύο οι δράστες της επίθεσης - Το απόγευμα θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων

Δύο 24χρονοι, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας.

Oι Αρχές είχαν καταφέρει μέσα από βιντεοληπτικό υλικό να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών, εν συνεχεία να τους ταυτοποιήσουν και μέσα σε λίγες ώρες να τους περάσουν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση κατέσχεσαν και ένα μπλε τζιπ, το οποίο χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες για τη διαφυγή τους από το σημείο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν αναμένονται νέες συλλήψεις για τη στυγερή δολοφονία καθώς τα άλλα δύο άτομα της παρέας δεν φαίνεται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Όσον αφορά τους δύο 24 χρόνους, είναι κάτοικοι Ραφήνας. Ο ένας εξ αυτών εργάζεται ως μηχανικός σε συνεργείο για μοτοσυκλέτες, ενώ ο άλλος περιστασιακά ως κηπουρός και σερβιτόρος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν ένας διαπληκτισμός του 42χρονου με έναν από τους δυο 24χρονος στις τουαλέτες του μπαρ.

Αυτή την ώρα οι δυο τους ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και το απόγευμα αναμένεται να περάσουν οδηγηθούν στην Ευελπίδων.

Το χρονικό της δολοφονίας

Στις 2 τα ξημερώματα το θύμα βρισκόταν μέσα σε μαγαζί της περιοχής. Καθώς επιχείρησε να πάει τουαλέτα, κατά λάθος έσπρωξε έναν από τους πέντε με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει λέγοντάς του να πάνε έξω από το μαγαζί.

Ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί και κατευθύνθηκε προς ένα στενό ανάμεσα σε δυο μαγαζιά. Εκεί του η παρέα των πέντε του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αγριότητα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.