Βόλος: 41χρονος έβριζε και έδερνε την 68χρονη μητέρα του

Βόλος: 41χρονος έβριζε και έδερνε την 68χρονη μητέρα του

Οδηγήθηκε στη φυλακή

Ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση λόγω και έργω και ελαφρά σωματική βλάβη κατά της μητέρα του 68 χρονών, κρίθηκε ένας 41χρονος.

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών και χρηματική ποινή 90 ημερησίων μονάδων προς 2 € ημερησίως, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 41χρονος ήταν με τη μητέρα του το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι τους στον Βόλο, όταν ο άνδρας ζήτησε χρήματα από την μητέρα για να αγοράσει μηχανάκι. Η μητέρα απάντησε ότι δεν έχει και τότε εκείνος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί «να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια». Οι απειλές έγιναν πράξη, την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα, ευτυχώς τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Στο δικαστήριο ο δράστης παραδέχθηκε ότι την έβριζε αλλά όχι ότι την χτύπησε, ενώ η μητέρα του κατέθεσε ότι ο γιος της είναι βίαιος, την απειλεί και πετάει αντικείμενα, η ίδια τον φοβάται, ενώ για το περιστατικό, είπε με δάκρυα στα μάτια, ότι είχε γίνει πράγματι.

Η εισαγγελέας έδρας τον έκρινε ένοχο και πρότεινε να καταδικαστεί και να εκτίσει το σύνολο της ποινής του.

Ο 41χρονος κατηγορούμενος ακούγοντας την ποινή έβαλε τα κλάματα και παρακάλεσε τους δικαστές να μην πάει ξανά στη φυλακή, γιατί όπως είπε είναι “καθαρός” και παρακολουθεί κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...