Σοκ στα Χανιά: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του

Σοκ στα Χανιά: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του

Οδηγήθηκε στη φυλακή

Μια σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας δυο ανήλικων κοριτσιών από τον πατέρα τους ερεύνησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά τις προηγούμενες ημέρες.

Ένας 40χρονος πατέρας 5 παιδιών, σε δημοτική ενότητα του δήμου Χανίων, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας σήμερα 14 ετών, αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr όσα βίωνε από την ηλικία των 7 ετών σε συγγενικό της πρόσωπο. Όπως όλα δείχνουν ο 40χρονος πατέρας κακοποιούσε και την μικρότερη κόρη της οικογένειας τα τελευταία δυο χρόνια, η οποία σήμερα είναι 9 ετών.

Για τα άλλα 3 παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας, ωστόσο είναι πιθανό παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των 5 παιδιών τους καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα.

Ο 40χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (23/6) το πρωί (μετά την έκδοση του εντάλματος), οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά την τρίωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.