Πάτρα: Συντετριμμένος ο κουμπάρος του Μάνου και της Ρούλας – «Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει ο νους μου»

Πάτρα: Συντετριμμένος ο κουμπάρος του Μάνου και της Ρούλας – «Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει ο νους μου»

«Το μόνο που προσεύχομαι είναι να βρεθεί αυτό το χέρι που δημιούργησε αυτή την άσχημη κατάσταση για αυτά τα τρία αγγελούδια», είπε και ξέσπασε σε κλάματα

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο κουμπάρος του ζεύγους Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου από την τροπή που έχει πάρει το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο Σπύρος Κοψιάς είναι συντετριμμένος και τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη, ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις δηλώσεις αφού ξέσπασε σε κλάματα.

«Με το άκουσμα ότι τα παιδιά δολοφονήθηκαν δεν μπορώ να το πιστέψω γι’ αυτή τη γυναίκα που την πάντρεψα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει ο νους μου. Το μόνο που προσεύχομαι είναι να βρεθεί αυτό το χέρι που δημιούργησε αυτή την άσχημη κατάσταση για αυτά τα τρία αγγελούδια. Είμαι πατέρας και καταλαβαίνω. Δεν μπορώ άλλο να συνεχίζω…» είπε κλαίγοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Σπύρος Κοψιάς.

Έρχονται διώξεις για Μαλένα και Ίριδα

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στις αρχές της εβδομάδας οι εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι έτοιμοι να αποδώσουν, σε άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, την ιδιότητα του υπόπτου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, περιμένει να ασκηθεί εναντίον της δίωξη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά τη μαραθώνια κατάθεσή της στο Ανθρωποκτονιών, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την προφυλακισμένη αδελφή της.

Με βάση τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου, πιθανότατα, όπως εκτιμάται, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορέσουν να δώσουν παραγγελία οι Αρχές για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Και όπως όλα δείχνουν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των δύο κοριτσιών που κρατείται ήδη για την ανθρωποκτονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί, εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο της Μαλένας

Τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο ασφυκτικός θάνατος στην 3,5 ετών Μαλένα αναζητούν οι Αρχές.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, είναι πολύ πιθανό και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και με την Ίριδα, να χρησιμοποιήθηκε κάποιο πανάκι, το οποίο όμως δεν έχει βρεθεί.

Στο περιθώριο της προκαταρκτικής έρευνας, μαίνεται ο πόλεμος των ιατροδικαστών, που ξέσπασε μετά τη διαρροή του πορίσματος Καρακούκη – Καλόγρηα. Αιχμή, η αγενεσία φλεβόκομβου που καταγράφηκε ως αιτία θανάτου της Ίριδας.

Στη διαμάχη παρενέβη η πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, της οποίας μέλη είναι οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλόγρηας, όπως και η Χριστίνα Τσάκωνα και Αγγελική Τσιόλα που έχουν κάνει τις νεκροψίες – νεκροτομές της Μαλένας και της Ίριδας, αντίστοιχα.

Καταθέσεις και για τη σπιτονοικοκυρά

Στην αστυνομική διεύθυνση Πατρών βρέθηκαν και κατέθεσαν ο φυσιοθεραπευτής και δύο γυναίκες που φρόντιζαν την ιδιοκτήτρια του ακινήτου της οδού Μπιζανίου.

Οι καταθέσεις έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου. Εκτός από πληροφορίες για την σωματική κατάσταση της 67χρονης γυναίκας, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους τρεις μάρτυρες να καταθέσουν και για αντικείμενα αξίας που πιθανόν είχαν δει στο διαμέρισμα, προκειμένου να γίνει μια σχετική αντιπαραβολή με την καταγραφή της συμβολαιογράφου που σφράγισε το ακίνητο.

Το θρίλερ στην Πάτρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέες κινήσει από την δικαιοσύνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...