Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θεωρείται πιθανό και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θεωρείται πιθανό και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Σε μία νέα αποκάλυψη προέβη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και των τριών κοριτσιών.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «στην εμπεριστατωμένη έκθεση των κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα αλλά και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι που φέρεται να κρατούσε εκείνη την ώρα, σύμφωνα και με καταθέσεις που έχουν δοθεί, δηλαδή στο νοσοκομείο «Ελπίς», και το οποίο δεν βρέθηκε από το νοσοκομείο».

«Ο λόγος που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο αποδίδεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη, όμως οι εκδορές που είχε στο μέτωπό της η Μαλένα, ίσως προέρχονται από τον αντίχειρα και τον δείκτη του δράστη, που με το πανάκι έσφιγγε με τα υπόλοιπα δάχτυλα το στόμα και τη μύτη του παιδιού και αυτό, όπως τιναζόταν για να αποφύγει το μοιραίο, ο δείκτης και ο αντίχειρας, που ήταν ελεύθεροι, προκάλεσαν τους τραυματισμούς ψηλά στη μύτη του παιδιού», πρόσθεσε.

Είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο που καταγράφεται η πιθανότητα ότι, όχι μόνο στην Ίριδα αλλά και στη Μαλένα να χρησιμοποιήθηκε πανάκι.

Η 3,5 ετών Μαλένα, όπως είχε αναφέρει η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε και εκείνη πανάκι στο στόμα, και ότι είχε βρεθεί στο στόμα του παιδιού και στη συνέχεια η ίδια το είχε πάρει και το είχε τοποθετήσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού, και παράλληλα να πέφτει σε αντιφάσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...