Λασίθι: Συνελήφθη 65χρονος Βρετανός που κρατούσε με το ζόρι την… 20χρονη φίλη του στη Σητεία

Λασίθι: Συνελήφθη 65χρονος Βρετανός που κρατούσε με το ζόρι την… 20χρονη φίλη του στη Σητεία

Ήθελε να ζήσουν τον έρωτά τους στην Κρήτη παρά την θέλησή της και τις πήρε όλες τις τραπεζικές κάρτες

Ένας 65χρονος Βρετανός που βρισκόταν για διακοπές στην Σητεία με την 20χρονη φίλη του, μαγεύτηκε τόσο από την περιοχή, που ήθελε να μείνει για πάντα μαζί της στην περιοχή, χωρίς να λάβει υπόψιν την βούληση της νεαρής συμπατριώτισσάς του.

Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που ένιωσε, που δήλωσε στην κατά 45 χρόνια μικρότερη φίλη του, ότι επιθυμεί να ζήσουν τον έρωτα τους για πάντα στην Κρήτη, ότι ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψουν ποτέ πίσω στην πατρίδα τους, τη Μεγάλη Βρετανία και ότι θα το δρομολογούσε άμεσα. Η 20χρονη Βρετανίδα ακούγοντας τα λόγια του φίλου της, έπεσε από τα σύννεφα, μη μπορώντας να αποδεχτεί το γεγονός, ότι δεν θα συνέχιζε να ζει στο περιβάλλον που μεγάλωσε, να κάνει παρέα με τους φίλους της και να έχει κοντά τους γονείς της.

Αντιδρώντας έντονα του δήλωσε, ότι εκείνη θα αναχωρήσει άμεσα. Ο 65χρονος στο άκουσμα αυτό άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί, ενώ πήρε όλες τις τραπεζικές της κάρτες, ώστε να μην μπορεί να φύγει μακριά του. Η κοπέλα το ίδιο βράδυ κατάφερε να επικοινωνήσει με τους γονείς της στη Μεγάλη Βρετανία εξιστορώντας τα γεγονότα. Με την σειρά τους οι γονείς επικοινώνησαν με το Προξενείο της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα και το Προξενείο ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Με ταχύτατες διαδικασίες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 65χρονο, ο οποίος κρατείται στο ΑΤ Σητείας, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Η 20χρονη Βρετανίδα σε κατάσταση έντονου άγχους και στρες εξετάστηκε από ψυχολόγο, ενώ θα αναχωρήσει άμεσα για τη χώρα της.