Κρήτη: Πήγε στην εκκλησία για βάφτιση και τελικά…παντρεύτηκε

Κρήτη: Πήγε στην εκκλησία για βάφτιση και τελικά…παντρεύτηκε

Η έκπληξη της ζωής του

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον επιχειρηματία τουρισμού στην Κρήτη, Μανώλη Μανατάκη που πήγε σε εκκλησία για να γίνει νονός αλλά τελικά έφυγε… γαμπρός. Όλα έγιναν το Σάββατο 18 Ιουνίου στις Καλύβες του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.

Όπως γράφει το flashnews.gr, ο επιχειρηματίας είχε ενημερωθεί από την σύζυγό του (με πολιτικό γάμο), Ιουλία Βροντάκη, πως το απόγευμα του Σαββάτου θα έκανε τη βάφτιση ενός παιδιού στο εκκλησάκι του Χριστού, στις Καλύβες. Η ίδια θα πήγαινε ως νονά από νωρίς ενώ εκείνος μπορούσε να πάει πιο μετά. Έτσι ο κ. Μανατάκης ντύθηκε casual και πήγε στην εκκλησία, όπου τον περίμενε η έκπληξη της… ζωής του. Τον υποδέχθηκε η σύζυγός του ντυμένη…νύφη λέγοντάς του: «Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας»!

Στο «κόλπο» ήταν και οι κουμπάροι Αντώνης και Αγγελική Καλαμαρίδη καθώς και οι καλεσμένοι, οι οποίοι  ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις. Μάλιστα του έδωσε και την ανθοδέσμη που ήδη κρατούσε για να της την δώσει, όπως επιτάσσει το έθιμο ενώ οι καλεσμένοι του ευτυχισμένου ζευγαριού φώναζαν στον ιερέα «για να μην φύγει ο γαμπρός».

Έτσι αντί για «βάφτιση» έγινε γάμος και ο ….νονός έφυγε από την εκκλησία ως…γαμπρός.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...