Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί δεν φέρνει αντίρρηση για την εκταφή της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί δεν φέρνει αντίρρηση για την εκταφή της Τζωρτζίνας

Τι λέει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας για τα παλαιότερα δείγματα που δεν βρέθηκε κεταμίνη

Κάθε μέρα προστίθεται και ένα νέο «επεισόδιο» στο πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Τοπ γεγονός ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη σε προηγούμεnα και παλιότερα δείχγματα αίματος της Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου το θεωρεί ενισχυντικό για την κατηγορούμενη στοιχείο. Μάλιστα, τονίζει ότι η προφυλακισμένη μητέρα δεν έχει πρόβλημα να γίνει εκταφή της σορού του κοριτσιού.

O Όθωνας Παπαδόπουλος είπε στην εκπομπή «Live News» ότι «η μη ανεύρεση κεταμίνης αποτελεί σημαντικό στοιχείο γιατί αφενός δεν προκύπτει κάποια αιτιολογία για το καρδιακό ιστορικό που είχε, αφετέρου γιατί η κεταμίνη εμφανίζεται μόνο την ημέρα θανάτου του παιδιού, την 29η Ιανουαρίου, μέσα σε έναν χώρο που η ουσία ήταν διαθέσιμη στους γιατρούς και όχι στην κατηγορουμένη».

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει την ώρα λήψης των δειγμάτων, απάντησε: «Είναι διάσπαρτες σε διάφορες μέρες της νοσηλείας της, σε βαθμό ώστε να καλύπτουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το επίδικο 9μηνο στο οποίο είχε τα προβλήματα».

Σημείωσε πως για κάθε στοιχείο υπάρχει ένας επιστημονικός αντίλογος, και εφόσον δεν προκύπτει κάτι θετικά, όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις και πρόσθεσε πως η κατηγορουμένη δεν είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα, ακόμα και στην εκταφή.

Σε ό,τι αφορά τα πορίσματα για την Μαλένα και την Ίριδα, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, επιμένει στην αρχική της δήλωση πως δεν υπήρχε περίπτωση να στραφεί ενάντια στα παιδιά της και αρνείται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.