Θρήνος σε Χανιά και Κομοτηνή για τον αιφνίδιο θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ

Θρήνος σε Χανιά και Κομοτηνή για τον αιφνίδιο θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ

Η άτυχη αθλήτρια θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία αύριο Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα της

Στο πένθος έχει βυθιστεί μετά από τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ η τοπική κοινωνία των Παλαιών Ρουμάτων στα Χανιά της Κρήτης, αλλά και η Κομοτηνή όπου φοιτούσε.

Συμφοιτητές, καθηγητές, φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην ανατολική στροφή του γηπέδου των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, στο σημείο όπου κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της πνοή η 22χρονη Γεωργία και άφησαν λίγα λουλούδια στη μνήμη της. Το κλίμα ήταν βαρύ, ενώ στο τέλος της μικρής τελετής οι περισσότεροι από 100 παρευρισκόμενοι έδωσαν στην νεαρή αθλήτρια το τελευταίο της χειροκρότημα.

Στα «μαύρα» έχει ντυθεί όλο το χωριό στα Παλαιά Ρούματα Χανίων. Απαρηγόρητοι οι γονείς της, αρνούνται να πιστέψουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά το αγγελούδι τους, ενώ σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται και η μεγαλύτερη αδελφή της. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της κοινότητας, Ελευθέριος Λουφαρδάκης, λέει πως το κλίμα είναι «πάρα πολύ βαρύ, πένθιμο. Τι να πει κανείς; Αποφράδα μέρα… Τους ενημέρωσαν από το νοσοκομείο, ότι είναι νεκρή. Έκαναν όλες τις κινήσεις, αλλά ήταν αργά πλέον. Προπονιόταν στο γήπεδο, μόνη της φαίνεται, έπαθε ανακοπή, έμεινε για μεγάλο διάστημα μόνη, είχε καταλήξει πλέον».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Η προσοχή στρέφεται πλέον στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Η σορός της νεαρής αθλήτριας ταξίδεψε την Πέμπτη για τα Χανιά. Την Παρασκευή, στις 11:00, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Παλαιά Ρούματα.