Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών με μαχαίρωμα 20χρονου σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών με μαχαίρωμα 20χρονου σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής

Σε άγιο καυγά μετατράπηκε ένα πάρτι αποφοίτησης μαθητών Λυκείου το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου στην περιοχή της «Ερωτοσπηλιάς» στο Πόρτο Ράφτη, καθώς δύο ομάδες ανηλίκων και νεαρών συγκρούστηκαν άγρια για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μία ομάδα ήταν άτομα από την Κερατέα και το Λαγονήσι, ενώ στην άλλη από το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο. Άγνωστο γιατί, ξεκίνησαν αψιμαχίες και κουβέντα στην κουβέντα ξεκίνησε το… ξύλο, σε έναν χώρο που συνολικά είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200-250 άτομα, με την «Ερωτοσπηλιά» να μετατρέπεται σε… ρινγκ. Ένας 20χρονος δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Την ίδια ώρα, στο «Ασκληπιείο» της Βούλας μεταφέρθηκε ένας 18χρονος, με κάταγμα στο χέρι του, ο οποίος μετά τη νοσηλεία και τις εξετάσεις επέστρεψε σπίτι του. Αρκετά άλλα παιδιά έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς, χωρίς όμως να χρειαστούν ιατρική περίθαλψη, ενώ παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο σημείο και η Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποια προσαγωγή εμπλεκόμενου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.