Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένεια πούλησε σπίτι για να καλύψει τα νομικά έξοδα – Ποιος το αγόρασε και πόσο κόστισε

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένεια πούλησε σπίτι για να καλύψει τα νομικά έξοδα – Ποιος το αγόρασε και πόσο κόστισε

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ό,τι μπορεί κάνει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου για να την στηρίξει, καθώς πιστεύουν ότι είναι αθώα, παρότι η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία με κεταμίνη της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Για τον λόγο αυτό το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα πουλήθηκε, προκειμένου να καλυφθούν τα νομικά έξοδα εκπροσώπησης της προφυλακισμένης.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 60 τμ. που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες της Πάτρας. Η τιμή πώλησης κινήθηκε λίγο πάνω από τις 30.000 ευρώ. Ο αγοραστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα «χτυπημένος» από τη ζωή.

Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτοικος Ιταλίας, ωστόσο έχασε τη σύζυγό του και αποφάσισε να γυρίσει στη γενέτειρά του, την Πάτρα, και να αγοράσει ένα διαμέρισμα. Όταν αποφάσισε να αγοράσει αυτό το διαμέρισμα δεν ήξερε ότι πρόκειται ότι ανήκει στην οικογένεια που έχγινε γνωστί από το θρίλερ με τα τρία κορίτσια. Αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά του σπιτιού, όμως, καθώς ήταν σε πολύ καλή τιμή.

Το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Εξάλλου, αναμένεται και το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που επίσης έχουν πεθάνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο TLIVE του Alpha, από μέρα σε μέρα αναμένεται να το παραδώσουν για τα δύο κορίτσια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιατροδικαστές συγκλίνουν στο ότι και τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο παιδιών αναμένεται να είναι καθαρές, δηλαδή τα αποτελέσματα θα δείχνουν ότι δεν υπήρξε τοξική ουσία που να τους χορηγήθηκε.

Κρίσιμα είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών, καθώς μπορεί να δώσουν ενδείξεις, οι οποίες σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα, μπορεί να λύσουν το μυστήριο των θανάτων.

Αν τελικά οι ιατροδικαστές καταλήξουν πως η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από εγκληματική ενέργεια, το τμήμα Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας θα αναλάβει την υπόθεση και θα ερευνήσει αν και ποιος δολοφόνησε τα δύο κορίτσια.