Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου» – Πιέζει για επιστροφή του στον Κορυδαλλό

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου» – Πιέζει για επιστροφή του στον Κορυδαλλό

Ο δολοφόνος της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά θέλει να φύγει από τις φυλακές Μαλανδρίνου - Τι γράφει στο αίτημά του

Πιέζει με ένα σωρό δικαιολογίες ο δολοφόνος της Καρολάιν γιατί θέλει να φύγει από τις φυλακές Μαλανδρίνου και να επιστρέψει σε εκείνες του Κορυδαλλού. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος επικαλείται συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του για να ικανοποιηθεί το αίτημά. Ο γυναικοκτόνος βγαίνει αύριο από την καραντίνα, που είχε τεθεί λόγω κορονοϊού.

«Κάποιοι με θέλουν νεκρό» ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Στο αίτημά του για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέρει πως πληροφορήθηκε ότι υπάρχει, όπως λέει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Star.

Τι γράφει στο αίτημά του

«Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι Φ.Ε , επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αύριο βγαίνει από την καραντίνα και θα μπει στο κελί του ως κατάδικος πια στις φυλακές Μαλανδρίνου. Θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, καθώς όπως ισχυρίζεται κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα: «Η μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής».

Ο 33χρονος δολοφόνος της Καρολάιν αποκαλεί τον εαυτό του υπόδειγμα κρατουμένου και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι με προσωπική του συμβολή έχουν λήξει επικίνδυνα επεισόδια μεταξύ κρατουμένων. Δεν αναφέρει όμως ότι τιμωρήθηκε γιατί τον έπιασαν με κινητό μέσα στο κελί του.