Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος κατά τη διάρκεια της νύχτας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος κατά τη διάρκεια της νύχτας

Στόχος είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με το μικρότερο δυνατό κυκλοφοριακό κόστος

Με εντατικούς ρυθμούς στη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής, οι ασφαλτοστρώσεις και οι λοιπές βελτιώσεις του οδοστρώματος ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η όχληση της κυκλοφορίας. Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα της λ. Ποσειδώνος, από το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι και την Λ. Αλίμου και θα ακολουθήσει, απόψε η σήμανση και οι διαγραμμίσεις των λωρίδων κυκλοφορίας.

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν εργασίες, στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της Λ. Αλίμου, από τις 22:30 μέχρι τις 05:30 οπότε θα ολοκληρωθεί η απόξεση του παλαιού ασφαλτικού τάπητα και αύριο θα γίνει η νέα επίστρωση, σημειώθηκε από το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι για την Περιφέρεια η ασφάλεια των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη, προσθέτοντας: «στο πλαίσιο αυτό εστιάζουμε σε παρεμβάσεις σε δρόμους υψηλής επικινδυνότητας και αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και εργαλεία με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Αττικής ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Ενόψει της θερινής περιόδου και της αυξημένης τουριστικής κίνησης, η Λ. Ποσειδώνος παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία σχεδόν όλο το 24ωρο. Με βάση το σχετικό δεδομένο και με στόχο να αναπτυχθεί ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο, πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης σχεδόν σε όλο του το μήκος της Ποσειδώνος, από το Φάληρο μέχρι και τη Βάρκιζα. Αντίστοιχες παρεμβάσεις συντήρησης οδικού δικτύου πραγματοποιούνται και στη Λ. Κηφισού».

Παρακαλούμε περιμένετε ...