Πάτρα: Πουλούσαν ναρκωτικά παρουσία του παιδιού τους

Πάτρα: Πουλούσαν ναρκωτικά παρουσία του παιδιού τους

Χειροπέδες στα τέσσερα άτομα

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων –ανάμεσά τους ένα ζευγάρι- για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι το ζευγάρι είχε μαζί και το ανήλικο παιδί του, προφανώς για να μην κινεί υποψίες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον διακινητή μέλος του ζευγαριού έξω από το σπίτι του να επιβιβάζεται σε μοτοσικλέτα και να συναντιέται με τους δύο συλληφθέντες-αγοραστές, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Oι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους δυο αγοραστές και σε σωματικούς ελέγχους που τους υπέβαλαν βρήκαν στην κατοχή τους συνολικά και κατάσχεσαν 1,4 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία είχαν αγοράσει από τον διακινητή και τους συνέλαβαν, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και τα δυο μέλη της συμμορίας.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι δυο συλληφθέντες, μέλη της συμμορίας, ενέχονται τους τελευταίους δυο μήνες σε 86 περιπτώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών, σε χρήστες της πόλης των Πατρών.

Επιπλέον, η συλληφθείσα διακινήτρια παρατηρούσε κινήσεις ατόμων και οχημάτων κοντά στο σπίτι τους και στην ευρύτερη περιοχή, φροντίζοντας να ενημερώνει άμεσα τον διακινητή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των κατηγορούμενων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, 61,9 γραμμάρια ηρωίνης, 1.860 ευρώ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο σπάτουλες με ίχνη ηρωίνης και ένα πλακάκι και ένα ξυραφάκι με ίχνη της ναρκωτικής ουσίας.