Βούλα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 42χρονης με πιθανή εμπλοκή τρίτων 

Βούλα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 42χρονης με πιθανή εμπλοκή τρίτων 

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενδέχεται η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 42χρονης από τη Βούλα για την οποία εξέδωσε Missing Alert το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: Στις 06/06/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Βούλας, η Μαίρη-Γκρέις (ον) Τόμπιας (επ), 42 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαίρη-Γκρέις (ον) Τόμπιας (επ) στις 07/06/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς ενδέχεται, λόγω πιθανή ανάμειξης τρίτων ατόμων, η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Μαίρη-Γκρέις (ον) Τόμπιας (επ) έχει ύψος 1.55 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, ριγέ αμάνικη μπλούζα χρώματος καφέ και καφέ τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.