Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών

Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών

Έφοδοι της Αστυνομίας σε έξι σπίτια, όπου βρέθηκαν διάφορα είδη ναρκωτικών ουσιών

Οκτώ συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ειδικής αστυνομικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που έγινε στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ συμμετείχαν ακόμη αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, καθώς και σκύλος της ΕΛ.ΑΣ. Από τους οκτώ συλληφθέντες, οι πέντε είναι άνδρες και οι τρεις γυναίκες, ενώ κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, καθώς και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από αξιολόγηση και διασταύρωση πληροφοριακών δεδομένων για την εξακρίβωση χώρων όπου καταγράφεται διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες έρευνες σε έξι σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 23,8 γραμ., ηρωίνη βάρους 39,6 γραμ., ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμ., 160 φαρμακευτικά δισκία, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, πιστόλι ρέπλικα, 20 πακέτα τσιγάρων άνευ προβλεπόμενης ταινίας φορολόγησης, το χρηματικό ποσό των 1.675 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...