Δίκη προπονητή: Καταθέτει συμπληρωματικά κεκλεισμένων των θυρών η νεαρή αθλήτρια που καταγγέλλει βιασμό

Δίκη προπονητή: Καταθέτει συμπληρωματικά κεκλεισμένων των θυρών η νεαρή αθλήτρια που καταγγέλλει βιασμό

Η δίκη μπήκε στην τελική της ευθεία. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την απολογία του κατηγορούμενου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό αθλήτριας του στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Η δίκη του κατηγορούμενου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μπήκε στην τελική της ευθεία με 4 ή 5 μάρτυρες υπεράσπισης να ανεβαίνουν στο βήμα του μάρτυρα. Μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης και μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου που εργαζόταν ως προπονητής ο κατηγορούμενος.

Ωστόσο, πριν από τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης αναμένεται οι πόρτες της δικαστικής αίθουσας να κλείσουν και πάλι. Και αυτό γιατί η 21χρονη σήμερα αθλήτρια, που καταγγέλλει για βιασμό τον κατηγορούμενο, εκτός απροόπτου, θα καταθέσει συμπληρωματικά.

Η νεαρή γυναίκα θα κληθεί να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις σε μια διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών , όπως άλλωστε ήταν και η κατάθεση της για λόγους προστασίας της ιδιωτικής της ζωής και της προσωπικότητάς της.

Το δικαστήριο έκρινε σκόπιμο η 21χρονη να εξεταστεί συμπληρωματικά μετά τις καταθέσεις πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου, των συναθλητριών της αλλά και των γονιών τους που έδωσαν μια διαφορετική εκδοχή, από αυτή που περιγράφει η καταγγέλλουσα και η οικογένεια της, για τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.

Μάλιστα, έχουν ήδη εξεταστεί συμπληρωματικά οι γονείς της κοπέλας με τη μητέρα της να επιμένει πως οι μάρτυρες που αμφισβητούν τις καταγγελίες της κόρης της θέλουν να δυσφημήσουν την οικογένεια της. Το κίνητρο τους ήταν, σύμφωνα με τη μάρτυρα, «ο φθόνος και η ζήλια».

Ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας, στην συμπληρωματική κατάθεση του, μιλώντας για τον κατηγορούμενο έκανε λόγο για έναν άνθρωπο «πονηρό και μεθοδικό» που με τις ενέργειες του προσπάθησε να τους παραπλανήσει. «Κανείς δεν μας άδειασε, όλη η περιοχή μαζί μας είναι. Εγώ έφερα πέντε σοβαρούς ανθρώπους να καταθέσουν. Δεν ήρθαν από τον Όμιλο γιατί είναι ευθυνόφοβοι, μόνο για τη δόξα είναι» κατέθεσε αναφερόμενος στους μάρτυρες.