Κώστας Χαρδαβέλλας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα βρεθούν στοιχεία για να δικαστεί – Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα

Κώστας Χαρδαβέλλας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα βρεθούν στοιχεία για να δικαστεί – Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα

«Φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ για την υπόθεση Πισπιρίγκου»

Πολύ ειλικρινής ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και στην κατηφορία που βαραίνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και φοβάται ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία που θα ξεκαθαρίσουν τι έγινε με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, αλλά και τον χαμό των άλλων δύο παιδιών, Μαλένας και Ίριδας.

«Θα ξανάκανα μια εκπομπή έρευνας αλλά νομίζω ότι το κάνει τόσο καλά η Αγγελική Νικολούλη που θα έπρεπε να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την ξεπεράσω, Χειρίζεται όλα αυτά που κάνει με μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία καλά», είπε ο ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha και αναφέρθηκε στους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα:

«Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος του παιδιού της ή των παιδιών της, πραγματικά θα ήθελα να την ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό. Γιατί ήθελε να φέρει κοντά, όπως λένε, τον άντρα της; Γιατί έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα που την οδήγησε εκεί; Πιστεύω κάτι και φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ για αυτή την υπόθεση.

Δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί! Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα. Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχουν, ούτε καν στην Αστυνομία, συγκεκριμένα στοιχεία αυτή τη στιγμή».