Γιώργος Τράγκας: Στον οικονομικό εισαγγελέα το πόρισμα για την αμύθητη περιουσία του

Γιώργος Τράγκας: Στον οικονομικό εισαγγελέα το πόρισμα για την αμύθητη περιουσία του

Εάν η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα κατηγορηθούν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος 

Στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκα βρίσκεται το 60 σελίδων πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, με το οποίο δεσμεύτηκε το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα.

Έτσι, «παγώνει» κάθε διαδικασία διαμοιρασμού της «αμύθητης» περιουσίας του, στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του από τους ισάριθμους προηγούμενους γάμους, που αποτιμάται συνολικά σε πάνω από 100.000.000 ευρώ καθώς οι αρμόδιες αρχές ελέγχουν εάν και κατά πόσο υπήρξε «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Εάν η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα).

Στην περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστή, συγκαταλέγονται 17 υπερπολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, στη Γαλλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταθέσεις σε τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και πανάκριβα αυτοκίνητα.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Τράγκα ακόμη και ράβδοι χρυσού.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...