Έξαλλη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για το… ζεϊμπέκικο: «Πρέπει να ντρέπονται. Δεν μιλάνε οι μάρτυρες, τους βάζουνε»

Έξαλλη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για το… ζεϊμπέκικο: «Πρέπει να ντρέπονται. Δεν μιλάνε οι μάρτυρες, τους βάζουνε»

Αντέδρασε για τον χορό που της «χρεώθηκε» μετά το θάνατο της Μαλένας

Έξαλλη είναι η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Πρωινό από μαρτυρία μια γυναίκας ότι λίγες μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας χόρεψε ζεϊμπέκικο σε μαγαζί της Πάτρας.

Μετά το επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατά την αποχώρηση μητέρας και αδελφή της κατηγορουμένης ρωτήθηκαν για την συγκεκριμένη μαρτυρία, την οποία την διαψεύδουν σφόδρα.

«Τέτοια εκπομπή είναι, τέτοια βγάζει. Ας βγει με όνομα αυτός που τα είπε να του απαντήσω» σχολίασε εκνευρισμένη η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κάμερα της εκπομπής Tlive του Alpha και στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου, που τόνισε:

«Δεν ντρέπονται λίγο; Πρέπει να ντρέπονται. Δεν μιλάνε οι μάρτυρες, τους βάζουνε. Οι ίδιοι τους βάζουν. Οι ίδιοι που κάνουν τις εκπομπές. Το ξέρει καλά αυτή».

Η αλήθεια ότι από την στιγμή που βγήκε στο προσκήνιο το θέμα με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και ειδικά έπειτα από την κατηγορία ότι η 33χρονη μητέρα δολοφόνησε με κεταμίνη την 9χρονη Τζωρτζίνα, πολλές ιστορίες έχουν βγει στον αέρα, που δεν έχουν διασταυρωθεί.