Άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο της ΕΡΤ

Άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο της ΕΡΤ

Συναγερμός στην Αστυνομία

Ένας άνδρας έχει εισβάλλει οπλισμένος μ΄ ένα ρόπαλο μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού, έσπασε την μπάρα της εισόδου με το αυτοκίνητό του και ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου κρατώντας ρόπαλο. Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό»