Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στην Καβάλα: «Όχι θεέ μου, μακελειό»

Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στην Καβάλα: «Όχι θεέ μου, μακελειό»

Συνταράζουν όσα είπε η μητέρα του 55χρονου οδηγού του φορτηγού: «Σηκώθηκε να πάει στη δουλειά και μου είπε "φεύγω μανούλα"»

Πραγματικά συγκλονίζει το βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στην Καβάλα. Από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος φαίνεται η πορεία του οχήματος, λίγο πριν συγκρουστεί με το σταθμευμένο φορτηγό.

Στο προσκήνιο το έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το τροχαίο δυστύχημα και συνταράζουν τόσο οι εικόνες, όσο και η φωνή μιας γυναίκας που βλέπει το αυτοκίνητο να περνάει με μεγάλη ταχύτητα και να συγκρούεται στο σταματημένο φορτηγό και φωνάζει: «όχι θεέ μου, μακελειό».

Δείτε το συγκονιστικό βίντεο

Ανατριχιάζουν όσα λέει η μητέρα τους ενός θύματος

Ο οδηγός του φορτηγού βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω του την ώρα που ξεφόρτωνε το εμπόρευμα στο καφενείο, με τη μητέρα του 55χρονου να συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

«Δεν ξέρω, η αστυνομία μόνο. Ο γιος μου είναι καλέ, ο γιος μου είναι, δύο μέτρα παλικάρι. Σήμερα σηκώθηκε, σήμερα πήγε στη δουλειά και λέει: “Φεύγω μανούλα”. “Στο καλό”, λέω. Και πήγε στη Γαληψό εκεί που ξεφόρτωνε. Ο γιος μου δεν ήταν μέσα στο αμάξι, ήταν κάτω, κουβαλούσε πράγματα στο μαγαζί», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του θύματος του τροχαίου στην Καβάλα.