Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αλαλούμ με την τσάντα της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αλαλούμ με την τσάντα της Τζωρτζίνας

Τι έγινε με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς

Κι ενώ το σπίτι του ζευγαριού Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα έχει εγκαταλειφθεί εδώ και μήνες και η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και η αστυνομία έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία, στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου υπήρχε μια τσάντα της μικρής Τζωρτζίνας μέσα στην οποία υπήρχε το σημείωμα γραμμένα από τα χέρια της και έλεγε «μαμά είσαι κακιά».

Χθες ο δικηγόρος συγγενή της αποβιώσας σπιτονοικοκυράς του πρώην ζευγαριού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος πήγε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με τη σχολική τσάντα της μικρής Τζωρτζίνας. Σκοπός του να παραδώσει την τσάντα στην 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την ανθρωποκτονία της 9χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, η ανακρίτρια δεν ήταν στο γραφείο της και κλείστηκε ραντεβού για σήμερα το πρωί προκειμένου να παραδοθεί η τσάντα.

«Σήμερα ήρθα να παραδώσω στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών την τσάντα της μικρής, άτυχης Τζωρτζίνας, που μέσα στην τσάντα έχει αποδεικτικό υλικό που πρέπει να παραδοθεί στην ανακρίτρια» ανέφερε.

Μηνύσεις από την οικογένεια Πισπιρίγκου

Το γεγονός ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει στην κατοχή του αυτό το κρίσιμο στοιχείο προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Έγιναν ενέργειες οι οποίες είναι πέρα από τα όρια οι οποίες έχουν προκαλέσει αίσθηση και προβληματισμό. Είναι ένα ζήτημα που θα αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές», υποστήριξε ο δικηγόρος της.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος από την πλευρά του αποχώρησε από το γραφείο της ανακρίτριας χωρίς να έχει παραδώσει τη τσάντα ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα.

«Καμία κλοπή δεν υφίσταται διότι είμαι συλλειτουργός της Δικαιοσύνης και οφείλω να παραδώσω το ανακριτικό υλικό στην 18η ανακρίτρια», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ το Ειρηνοδικείο Πατρών αποφάσισε να μην κάνει δεκτό το αίτημα των συγγενών της σπιτονοικοκυράς να τους παραδοθούν τα κλειδιά του ακινήτου της οδού Μπιζανίου και διέταξε τη σφράγισή του, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.