Αρπαγή 6χρονου Ράινερ: «Στο φως» ο δικαστικός συμβιβασμός που είχαν κάνει οι δύο γονείς

Αρπαγή 6χρονου Ράινερ: «Στο φως» ο δικαστικός συμβιβασμός που είχαν κάνει οι δύο γονείς

Η οργισμένη απάντηση της μητέρας

H εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA δημοσιοποίησε ένα δικαστικό έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι γονείς του μικρού Ράινερ είχαν συμφωνήσει δικαστικά να έχουν γονική μέριμνα από κοινού, το παιδί να έχει μόνιμη κατοικία το σπίτι του πατέρα στη Νορβηγία και ότι η μητέρα θα το βλέπει το παιδί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

«Το έγγραφο είναι υπογεγραμμένο και από τη μητέρα του αγοριού» σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA.

Η οργισμένη απάντηση της μητέρας του μικρού Ράινερ για το συμβιβασμό

Η μητέρα του μικρού Ράινερ απάντησε για το δικαστικό έγγραφο και εξέφρασε την οργή της.

«Όπως έγραψα και στην επιστολή μου ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες. Υπογράφτηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου», είπε η μητέρα του 6χρονου και πρόσθεσε:

«Το απόγευμα μετά τη δεύτερη συνάντηση ο πρώην μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα γύριζα σε εκείνον και υπαινισσόμενος ότι, αν δεν το έκανα, θα προχωρούσε με την οικογένειά του να με πετάξουν και έξω από τη χώρα».

Η μητέρα του 6χρονου τόνισε ακόμη ότι «ο δικηγόρος που υπέγραψε τον συμβιβασμό μού ανατέθηκε μία εβδομάδα πριν την υπογραφή του. Ξέρω πως θα τον βγάλετε μέχρι και ήρωα για ό, τι έχει κάνει. Να δεις που θα καταλήξω εγώ στη φυλακή για απαγωγή στο τέλος. Το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια των εγκληματιών με τον κόσμο να τους στηρίζει. Εγώ θα αντέξω ό, τι κι αν μου κάνουν. Ο Ράινερ όμως, όχι. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης για να διαχειριστώ συνεντεύξεις κλπ. Έστειλα την επιστολή γιατί είδα ότι είχατε μόνο τα άρθρα του πατέρα στη Νορβηγία. Δε θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση δημόσια, χωρίς τη δυνατότητα να δώσουμε αποδείξεις λόγω προσωπικού απορρήτου αλλά και γιατί οι δικαστικές υποθέσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη».