Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Αναζητείται το τρίτο άτομο που συμμετείχε στην απαγωγή

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Αναζητείται το τρίτο άτομο που συμμετείχε στην απαγωγή

Νέα βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον πατέρα του έδωσε στην δημοσιότητα ο τελευταίος

Περιπλέκεται όλο και περισσότερο η υπόθεση αρπαγής του μικρού Ράινερ από το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα του στην Κηφισιά, καθώς στην απαγωγή δεν αποκλείεται να συμμετείχε και τρίτο άτομο.

Οι αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό αναζητώντας DNA. Την ίδια ώρα το Star και η Κατερίνα Ρίστα, εξασφάλισαν και νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το παιδί να παίζει με τον πατέρα του στο σπίτι τους στη Νορβηγία. Κατά δήλωση του ίδιου, το βίντεο είναι σημερινό. Το έδωσε στη δημοσιότητα, για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν είναι τρομοκρατημένο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πατέρας αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα και οι πιθανότητες να έκανε ο ίδιος την απαγωγή, είναι μηδενικές.

Η γιαγιά του Ράινερ, που ήταν η μόνη αυτόπτης μάρτυρας, υποστήριξε πως ο άνδρας που άρπαξε το παιδί, δεν της φάνηκε να είναι ούτε ο πατέρας, ούτε ο θείος ή κάποιος από το πειβάλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η απαγωγή να έγινε από τρίτο άτομο, το οποίο μάλιστα ήταν εκείνο, που εγκατέλειψε το λευκό βαν στις 9:26 το βράδυ στην συμβολή των οδών Λεμπέση και Συγγρού.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του πατέρα του Ράινερ τονίζει, ότι η μητέρα του δεν μπορεί να τον επισκεφθεί. «Υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον της. Έτσι, αν επιλέξει να εγκαταλείψει την Ελλάδα, διακινδυνεύει να συλληφθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να εκδοθεί για να δικαστεί για εγκληματικές ενέργειες εδώ στη Νορβηγία», λέει χαρακτηριστικά.