Θρίλερ στην Πάτρα: Τη Δευτέρα ανοίγει το διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς – Παραβιασμένη η πόρτα στην οικία του 1ου ορόφου

Θρίλερ στην Πάτρα: Τη Δευτέρα ανοίγει το διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς – Παραβιασμένη η πόρτα στην οικία του 1ου ορόφου

Αποκαλυπτικό βίντεο - Μόνο κάτι παιχνίδια των κοριτσιών βρέθηκαν μέσα - Τι λέει ο δικηγόρος των κληρονόμων

Βίντεο μέσα από την... περιβόηητη τριπλοκατοικία με το θρίλερ της Πάτρας και το θάνατο των τριών παιδιών, ήρθε στο προσκήνι. Για πρώτη φορά η κάμερα του Mega μπήκε εντός της πολυκατοικίας της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη. Πάντως, το διαμέρισμα του 2ου ορόφου, που διέμενε η σπιτονοικοκυρά, παραμένει κλειστό και αναμένεται να ανοίξει τη Δευτέρα.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του καναλιού, η πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου φαίνεται παραβιασμένη, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, αλλά από κάποιον τρίτο.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 100 τμ. το οποίο στο εσωτερικό του είναι άδειο, με τέσσερα δωμάτια, στο ένα εκ των οποίων βρίσκονται κάποια ξεχασμένα παιχνίδια των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ανάμεσά τους ένα ποδήλατο και μια σχολική τσάντα η οποία περιέχει ακόμη ζωγραφιές και σχολικά τετράδια. Μέσα σε μια κούτα είναι τοποθετημένα άλλα παιχνίδια.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοιράς Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως τα παιχνίδια ανήκουν στην οικογένεια Δασκαλάκη και ο χώρος που τοποθετήθηκαν χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη από τον Μανο.

Στις σκάλες της πολυκατοικίας είναι προσαρτημένος ένας ειδικός μηχανισμός τον οποίο χρησιμοποιούσε η σπιτονοικοκυρά προκειμένου να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος φαίνεται και αυτή παραβιασμένη.