Σοκ στις Σέρρες: 22χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της ότι την βίαζε για χρόνια

Σοκ στις Σέρρες: 22χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της ότι την βίαζε για χρόνια

Της έδινε ναρκωτικά για να μην αντιδρά

Σε καταγγελία για βιασμό από τον πατέρα της προχώρησε μια 22χρονη κοπέλα που κατοικεί στο νομό Σερρών.

Η νεαρή κοπέλα στην καταγγελία της στην αστυνομία περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τα όσα έζησε στα χέρια του πατερά της από πολύ μικρή ηλικία και πως ο ίδιος ξεκίνησε να ασελγεί πάνω στο παιδικό κορμί της.

Στην κατάθεση της, σύμφωνα με το diktyotv.gr, προς την αστυνομία η 22χρονη σήμερα κοπέλα αναφέρει πως δεν έλαβε ποτέ αγάπη από την οικογένεια της και δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις για την ίδια και το πώς μεγαλώνει .

Η κοπέλα στην κατάθεση της περιγράφει πως ο πατέρας την πλησίασε για πρώτη φορά με σκοπό όπως της έλεγε να της μάθει να μιλάει, να ανοίγεται και να γίνει πιο κοινωνική.

Τον Αύγουστο του 2016, ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε πηγαίνοντας την σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Εκεί η κοπέλα καταθέτει πως έπιασε το χέρι της με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί όπως της είπε τον εαυτό της, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν πολλές άλλες πράξεις.

Η κοπέλα στην κατάθεση της αναφέρει πως έχει την υποψία πως η μητέρα της είχε καταλάβει τα πάντα αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να την βοηθήσει και να την σώσει από την κατάσταση την οποία ζούσε. Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει πως ο πατέρας της ικανοποιούσε πλέον τις ορέξεις του είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την ίδια να μην μιλήσει καθόλου.