Θρίλερ στην Πάτρα: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τους θανάτους των τριών παιδιών

Θρίλερ στην Πάτρα: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τους θανάτους των τριών παιδιών

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το εργαστήριο του ΑΠΘ

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, αναμένεται να παραδοθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση και να δρομολογήσουν εξελίξεις, ενδεχομένως και νέες διώξεις. Τα πορίσματα αυτά θεωρούνται και το επιστέγασμα της έρευνας, αφού οι καταθέσεις μαρτύρων έχουν ολοκληρωθεί.

Το πρώτο πόρισμα που αναμένεται, είναι αυτό για την ιστολογική εξέταση της Τζωρτζίνας, που θα δείξει αν είχε τελικά αγενεσία φλεβοκόμβου. Επιπλέον, αναμένεται η αιματολογική και τοξικολογική εξέταση στο φιαλίδιο με αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας.

Ακόμη, αναμένεται το πόρισμα που αφορά στον θάνατο της Μαλένας, το οποίο θα δείξει, αν κατά τη νοσηλεία της το 2019 είχε λάβει κάποια θανατηφόρα ουσία στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου νοσηλευόταν, γεγονός που από την πρώτη τοξικολογική δεν επιβεβαιώνεται.

Έπειτα, αναμένεται η τοξικολογική εξέταση της Ίριδας, εξέταση που δεν αναμένεται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο θάνατός της, αν είναι εγκληματική ενέργεια, θα αποδοθεί μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο και όχι τη χορήγηση κάποιας ουσίας.

Τέλος, εφόσον διαταχθεί η εκταφή της Τζωρτζίνας, όπως εισηγήθηκε σήμερα ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, θα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τριχών που θα ληφθούν από τη σορό της και θα δείξουν, αν της χορηγούνταν κάποια ουσία πριν τον θάνατό της.