Ρόδος: Τι ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης του Big Brother για την καταγγελία βιασμού

Ρόδος: Τι ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης του Big Brother για την καταγγελία βιασμού

«Υπήρχε συναίνεση, η ιατροδικαστική δεν δείχνει ότι ασκήθηκε βία», ανέφερε ο δικηγόρος του 30χρονου

Την δική του εκδοχή έχει έτοιμη ο πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος κατηγορείται στη Ρόδο για βιασμό μίας 21χρονης τουρίστριας. Ισχυρίζεται ότι έγινε η ερωτική πράξη με τη συναίνεση της  Αγγλίδας το βράδυ της Τρίτης (24/5}. Ο 30χρονος άνδρας και πρώην μοντέλο με διεθνή καριέρα συνελήφθη από αστυνομικούς και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωριστήκαμε, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι είμαι αθώος. Για τα άλλα υπάρχουν πιο εξειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ» υποστηρίζει ο πρώην παίκτης reality.

Σήμερα ο 30χρονος άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ο δικηγόρος του, κ. Στέλιος Αλεξανδρής μίλησε στο T-live.

«Δεν μπορώ να μπω στη ψυχολογία ενός κοριτσιού. Σίγουρα εντυπωσιάστηκε επειδή ο εντολέας μου είναι γνωστός κι έχει πολλούς ακόλουθους στο Instagram. Από εκεί και πέρα, και από την ιατροδικαστική που δείχνει ότι δεν ασκήθηκε βία και από τις ίδιες τις καταθέσεις της καταγγέλλουσας η οποία στην αρχή μιλάει για παρενόχληση και συνέχεια αναβαθμίζει την κατηγορία σε βιασμό, φαίνεται να μη μπορούν να γίνουν πιστευτά αυτά τα πράγματα με τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν ούτε σημάδια αμύνης τους θύματος με γρατζουνιές ή μώλωπες, αλλά ούτε και η ψυχική διάθεση που να δείχνει ότι χωρίς τη θέλησή της έγινε διείσδυση, άρα και βιασμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής.

4
σχόλια
  1. avatar ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ

    ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ''ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ''! ΤΟΟΟΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ''ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ'' ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ...! ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ , ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ''ΥΠΕΡΑΝΩ'', ΕΜΕΙΣ ΟΙ ''ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΟΧΙ..! Ν Τ Ρ Ο Π Η!!!!!

  2. avatar Δεν

    έπρεπε να τον είχε ακολουθήσει αν δεν ήταν σίγουρη. Σαφώς πρέπει να υποστεί τις συνέπειες ο δράστης

  3. avatar Προφανώς

    η κοπέλα δεν μπορούσε να αντισταθεί. Την απομόνωσε και την βίασε. Μακάρι να τιμωρηθεί όπως πρέπει, αν έχει διαπράξει το αδίκημα. Μάλλον το έχει διαπράξει, ο λόγος στην Δικαιοσύνη...

Παρακαλούμε περιμένετε ...