Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζει την κατάθεση της η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζει την κατάθεση της η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού

Είναι η μόνη από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό που καταθέτει με την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζει να καταθέτει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δεύτερη γυναίκα η οποία καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2010 μέσα στο θέατρο.

Είναι η μόνη από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό που καταθέτει με την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων καθώς οι άλλες δυο επέλεξαν να μιλήσουν κεκλεισμένων των θυρών.

Η μάρτυρας θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου που αρνείται κατηγορηματικά ότι προσπάθησε να βιάσει την νεαρή γυναίκα.

Η μάρτυρας, έντονα φορτισμένη, έχει περιγράψει με λεπτομέρειες στις προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου πώς ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, όπως λέει, μέσα στο καμαρίνι του.

«Κατέβασε το κολάν μου και παρέσυρε μαζί και το εσώρουχο μου. Με φοβερή δύναμη μου άνοιξε τα πόδια και προσπάθησε να εισχωρήσει μέσα μου. Συνέχισα να κουνιέμαι ασταμάτητα, κάποια στιγμή μετακίνησε το χέρι του για να πιάσει το γεννητικό του όργανο. Τότε κατάφερα να μετακινήσω το πόδι μου και να τον απομακρύνω. Σηκώθηκα και κοπάνησα σε κάποιο έπιπλο που βρισκόταν δίπλα. Βρέθηκε πίσω μου κι ένιωσα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει στο γυμνό μέρος του σώματος μου, στο μηρό περίπου» ανέφερε έντονα φορτισμένη και πρόσθεσε πως όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα για να φύγει την βρήκε κλειδωμένη .

«Δεν μπορώ να περιγράψω τι ακριβώς αισθάνθηκα όταν το κατάλαβα. Άρχιζα να φωνάζω δυνατά «αααααα». Αυτός ατάραχος και ξενερωμένος. «Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο», μου είπε. Έπιασα τσάντα και παλτό και άρχισα να κοπανάω την πόρτα με τα χέρια και τα γόνατα μου» περιέγραψε σημειώνοντας πως εκείνη τη στιγμή ο κατηγορούμενος την απείλησε πως θα την καταστρέψει φωνάζοντας: «Όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου, τόσο εύκολα μπορώ να την γκρεμίσω. Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω».