Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – «Η αστυνομία είναι έτοιμη για 6 νέες διώξεις»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – «Η αστυνομία είναι έτοιμη για 6 νέες διώξεις»

Υπό ποια προϋπόθεση θα συμβεί αυτό

Μια νέα πληροφορία έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την εξέλιξη της υπόθεσης από εδώ και πέρα.

Όπως είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, αναμένονται έξι νέες διώξεις.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής:

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας.

Συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες».