Αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό: Τα νέα δεδομένα για το διαδικτυακό challenge – Τι ψάχνουν στο κινητό του

Αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό: Τα νέα δεδομένα για το διαδικτυακό challenge – Τι ψάχνουν στο κινητό του

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Όσο προχωρούν οι έρευνες για την αυτοκτονία του 14χρονου στον Κολωνό νέα σενάρια έρχονται στο φως.

Νέα στοιχεία φαίνεται πως ανατρέπουν την υπόθεση του διαδικτυακού challenge.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, το κινητό του 14χρονου ήταν στην πρίζα, γεγονός που δείχνει πως ο νεαρός δεν το χρησιμοποιούσε στο κρίσιμο διάστημα.

«Κλειδί» για το τι τελικά συνέβη, φαίνεται πως είναι η κατάθεση πολύ στενού του προσώπου, που θα κληθεί να μιλήσει στις αρχές τα επόμενα 24ωρα για το εάν ο 14χρονος σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο οι συγγενείς του 14χρονου, όσο και φίλοι του που μίλησαν στις αρχές, ανέφεραν ότι το παιδί δεν είχε εκφράσει τέτοιες σκέψεις και μάλιστα ήταν ένα χαρούμενο παιδί.

Το ενδεχόμενο του bullying δεν έχει αποκλειστεί, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για το σχολείο του παιδιού κυρίως από γονείς, ενώ οι αρχές αναλύουν τα αποθηκευμένα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο του 14χρονου μαθητή.

Ταυτόχρονα προσπαθούν να ανασύρουν και όσα είχε διαγράψει το προηγούμενο διάστημα ο ανήλικος ευελπιστώντας να βρουν απάντηση στο θρίλερ για το τι ακριβώς ήταν αυτό που οδήγησε τον Μάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε τόσο σε διαδικτυακές εφαρμογές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...