Βόλος: Έκλεψαν κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά από κτηνιατρεία

Βόλος: Έκλεψαν κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά από κτηνιατρεία

Ο πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας τονίζει ότι ξεκάθαρος στόχος ήταν τα φάρμακα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Βόλου από τις διαδοχικές διαρρήξεις τις τελευταίες ημέρες σε κτηνιατρεία, από όπου οι δράστες έχουν αρπάξει κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά σκευάσματα.

Οι διαρρήξεις έχουν γίνει σε τέσσερα κτηνιατρεία, στα Παλιά, στον Άνω Βόλο, στην 2ας Νοεμβρίου και στην Ιωάννου Καρτάλη. Οι δύο από τις τέσσερις διαρρήξεις έγιναν μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ οι δράστες πήραν μαζί τους και τα laptop των κτηνιάτρων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Παύλο Σταματόπουλο, σποραδικά έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν διαρρήξεις σε κτηνιατρεία, όμως είναι η πρώτη φορά, που σε λίγες ημέρες άγνωστοι «ανοίγουν» τέσσερα κτηνιατρεία της πόλης.

Ο κ. Σταμόπουλος είπε ακόμα ότι «κλέψανε πράγματα αξίας από τα κτηνιατρεία, όπως υπολογιστές , αλλά φάνηκε καθαρά ότι "χτυπάνε" για τα φάρμακα. Εμείς χρησιμοποιούμε κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά καθημερινά. Άδειασαν τα κτηνιατρεία από τα φάρμακα. Για όποιον δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει, ο κίνδυνος είναι τεράστιος». Οι κτηνίατροι έχουν δηλώσει τις διαρρήξεις στην Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τους δράστες.