Αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό: Γιατί είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο δυστυχήματος

Αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό: Γιατί είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο δυστυχήματος

Πιθανό το σενάριο να συμμετείχε ο έφηβος σε μια δοκιμασία δύναμης ή αντοχής που δεν έχει να κάνει με διαδικτυακό παιχνίδι

Πολλά αναπάντητα ερωτηματικά παραμένουν στην αυτοκτονία του 14χοονου στον Κολωνό, καθώς πλέον έχει μπει κι άλλο ενδεχόμενο και να μην έχει να κάνει ούτε με διαδικτυακό παιχνίδι, ούτε λόγω του εκφοβισμού από άλλα παιδιά στο σχολείο. Η περίπτωση του δυστυχήματος είναι ανοιχτή, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τους λόγους της αυτοκτονίας του.

Στο ενδεχόμενο του  ατυχήματος, από ένα παράτολμο και ριψοκίνδυνο εγχείρημα, που είχε ως αποτέλεσμα την μοιραία κατάληξη για το 14χρονο αγόρι στρέφονται τώρα οι έρευνες, χωρίς να αποκλείεται και εκείνο της αυτοκτονίας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι πιθανόν ο 14χρονος να συμμετείχε σε μία δοκιμασία, που δεν ήταν απαραίτητα κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι πρόκλησης, αλλά μία δοκιμασία δύναμης ή αντοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το μοιραίο λάθος.

Απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από τα μηνύματα και τις διαδικτυακές αναζητήσεις του παιδιού, καθώς και από την κατάθεση, που θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο πιο στενός του φίλος.

Ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται η περίπτωση του εκφοβισμού να οδήγησε τον 14χρονο στην αυτοκτονία, εν τούτοις όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.