Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία από την εντατική «καίει» την 33χρονη για την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία από την εντατική «καίει» την 33χρονη για την κεταμίνη

Καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι δεν γνώριζε την ουσία, καθώς την έβλεπε επί ένα μήνα γραμμένη μπροστά της στο διάγραμμα φαρμάκων της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ισχυριστεί, ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κεταμίνη και ότι την αναζήτησε στο διαδίκτυο μόλις λίγα λεπτά πριν την συλλάβουν, ωστόσο ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από το κρεβάτι τη εντατικής που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, την «καίει».

Σε συνέντευξή της πριν τη σύλληψή της, η 33χρονη είχε πει, ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο κάθε φαρμακευτική ουσία, που χορηγούσαν οι γιατροί στο παιδί. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν είχε βρει στην συρταριέρα του δωματίου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα ένα φαρμακευτικό σκεύασμα, στην οποία η γιατροί είχαν τοποθετήσει ένα σημείωμα, που έγραφε «μόνο για ώρα ανάγκης».

Ενώπιον της ανακρίτριας και ερωτηθείσα σχετικά με την κεταμίνη, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει: «Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό, μπήκα στο διαδίκτυο, για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δεν πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου, που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία».

Ωστόσο, τον ισχυρισμό της αυτό καταρρίπτει μια φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική, που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, την οποία παρουσίασε η εκπομπή T-live και δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο. Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την Τζωρτζίνα. Ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται σε αυτό, είναι και η κεταμίνη. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου.