Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα ύποπτα τηλεφωνήματά της στους ιατροδικαστές για το θάνατο της Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα ύποπτα τηλεφωνήματά της στους ιατροδικαστές για το θάνατο της Μαλένας

Η κατηγορούμενη μητέρα πίεζε για να μάθει λεπτομέρειες - Πότε και γιατί σταμάτησε η 33χρονη να τους καλεί

Το κουβάτι ξετυλίγεται συνεχώς για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η κατηγορούμενη μητέρα για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, με κεταμίνη προσπαθούσε να ελέγξει ακόμα και τους ιατροδικαστές στην περίπτωση της Μαλένας. Γι' αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και είναι ύποπτη η στάση της.

Η εικόνα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έθετε πιεστικά ερωτήματα στους ιατροδικαστές για τον θάνατο της Μαλένας φαίνεται να επιβεβαιώνεται, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, από τα SMS του ζεύγους Δασκαλάκη, τα οποία έχουν βγει στη δημοσιότητα. Είναι εμφανές ότι η 33χρονη τηλεφωνούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους ιατροδικαστές που ασχολούνταν με τον θάνατο της Μαλένας και τους ρωτούσε τι είχε συμβεί στην κόρη της.

Αν και ορισμένοι από τους ειδικούς διέψευσαν τέτοιες επικοινωνίες, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης.

Μάλιστα, ένας από τους ιατροδικαστές φαίνεται να της είπε: «μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου».

Τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν όταν βγήκε η νεφρική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της μικρής.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και για τα τρία παιδιά που αναμένονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αυτά θα βγουν σε 15 – 20 ημέρες.

Στην περίπτωση που γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας και ληφθούν τρίχες, θα χρειαστούν επιπλέον 20 μέρες για τα αποτελέσματα. Κι αυτό μπορεί να δείξει αν το κορίτσι είχε δηλητηριαστεί και στο παρελθόν με κεταμίνη ή άλλη ουσία.