Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί αναφέρθηκε το όνομα της Φωτεινής Πετρογιάννη στη δίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί αναφέρθηκε το όνομα της Φωτεινής Πετρογιάννη στη δίκη

Τι συμβαίνει με την δημοσιογράφο και τις καταγγελίες κατά του ηθοποιού

Σε εξέλιξη βρίκσεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού. Η δεύτερη καταγγέλλουσα σόκαρε με την κατάθεσή της στο δικαστήριο και κατηγορεί τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού το 2010 στο θέατρο Μουσούρη. Μάλιστα, κατά τη διάρκειά της χθεσινής κατάθεσής της αναφέρθηκε και το όνομα της δημοσιογράφου, Φωτεινής Πετρογιάννη.

Η καταγγέλλουσα ρωτήθηκε στη δίκη για το αν είχε κατά το παρελθόν επικοινωνία με κάποιον δημοσιογράφο και αναφέρθηκε στη Φωτεινή Πετρογιάννη από το Πρωινό. Έτσι, η δημοσιογράφος το πρωί της Τετάρτης θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

«Έχουμε μία επικοινωνία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι ρεπορτάζ, είχε τύχει να συνομιλήσω μαζί της στο πλαίσιο ενός άλλου θέματος κάποια στιγμή και έγιναν όλα αυτά μετά, και είδαν το φως της δημοσιότητας όσα καταγγέλλει. Η ίδια δε μου έχει ζητήσει ποτέ να πω κάτι εδώ ή να μεταφέρω κάτι. Ερωτήθηκε από το δικαστήριο αν ποτέ έχει επικοινωνήσει κάποιος δημοσιογράφος μαζί της κατά το παρελθόν.

Εγώ στο παρελθόν είχα βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί συνεργαζόταν με κάποιον άλλον άνθρωπο, πέρσι στις αρχές αυτής της ιστορίας. Είχα επικοινωνήσει μαζί της για να μου πει την εμπειρία της αναφορικά με τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλω να πω το όνομά του. Μου είχε πει ότι η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και ξεκινήσαμε να έχουμε μία επαφή γι’ αυτή τη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να μου κατονομάσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και συνέχισε:

«Είναι συντετριμμένη, είναι πιεσμένη και φορτισμένη, όπως καταλαβαίνετε δε μπορεί να ακούει όσα συμβαίνουν και της είναι ήδη δύσκολο να βγει στο βήμα και να πει την αλήθεια της. Εμένα στο τηλέφωνο χθες αυτή η γυναίκα έκλαιγε. Και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γι’ αυτή την ιστορία. Θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και στο τηλέφωνο που μιλούσαμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...