Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δείτε τον άνδρα που μπήκε ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δείτε τον άνδρα που μπήκε ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη

Το στοιχείο που άφησε έκπληκτο τον Γ. Λιάγκα

Στο «Πρωινό», αποκαλύφθηκε ποια ήταν η πραγματική σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με το τρίτο πρόσωπο, τον Γιάννη, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Γιάννη λέει: «Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια».

Η Κέλλυ Χεινωπόρου έδωσε κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη σχέση: «Η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο».