Απολογείται ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών

Απολογείται ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών

Ο 70χρονος μουσικός είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος

Το κατώφλι του ανακριτή περνά σήμερα ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις κατηγορούμενος ότι παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε ανήλικα κορίτσια.

Ο 70χρονος μουσικός είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σε πέντε κορίτσια που έχουν καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος τα παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Ο 70χρονος, σύμφωνα με την κατηγορία, διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου έκανε διακοπές.

Ο μουσικός μπήκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης, τον περασμένο Μάρτιο, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σε βάρος του πέντε γυναίκες στην οποία καταγράφουν τις μαρτυρίες τους για όσα, όπως λένε, βίωσαν ενώ ήταν ανήλικες.

Η δράση του ντράμερ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εξακολουθούσε έως και το 2018-2019 και ενώ ήδη ελεγχόταν από τη δικαιοσύνη για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού. Ο κατηγορούμενος για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών και είναι ελεύθερος με όρους.

Στις 17 Ιουνίου θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του Εφετείου.