Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Η εισαγγελέας ήταν η φωνή της Ελένης»

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Η εισαγγελέας ήταν η φωνή της Ελένης»

Επανέλαβε το αίτημα της συζύγου του για συνάντηση των μητέρων θυμάτων στυγερών εγκλημάτων με τον πρωθυπουργό

Συγκλόνισε για άλλη μια φορά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στην εκπομπή «Live News» για τη δίκη της υπόθεσης δολοφονίας της κόρης του.

«Η εισαγγελέας, η κ. Καπαγιάννη, όπως και πρωτοδίκως η κ. Δόγκα, είπανε αυτά που έπρεπε να πούνε και είχαν όλα τα νομικά επιχειρήματα, που έπρεπε να υπάρχουν, για να κάνουν την εισήγησή τους, όπως έπρεπε», είπε αρχικώς ο κ. Τοπαλούδης, τονίζοντας πως «η εισαγγελέας ήταν η φωνή της Ελένης μέσα στην δικαστική αίθουσα».

Κατόπιν, την ευχαρίστησε δημόσια, όχι μόνο η οικογένεια της Ελένης, αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, όπως είπε, «γιατί πραγματικά ειπώθηκαν πράγματα, όπως έπρεπε και φυσικά η ποινή που εισηγήθηκε, ήταν η ανώτερη προβλεπόμενη, όπως και πρωτοδίκως, ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τοπαλούδης επισήμανε, πως στην γιορτή της μητέρας θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να καλέσει «όλες αυτές τις μάνες και τη μάνα του Παύλου Φύσσα, στο γραφείο του, να κάνουν μία ουσιαστική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».