Χανιά: Πανικός σε πτήση από το Λονδίνο με άγριο ξύλο με μεθυσμένο επιβάτη

Χανιά: Πανικός σε πτήση από το Λονδίνο με άγριο ξύλο με μεθυσμένο επιβάτη

Ο δράστης μόλις ενημερώθηκε ότι θα συλληφθεί άρχισε να χτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά του

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Wizz Air από το Λονδίνο προς τα Χανιά το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας μεθυσμένος Βρετανός επιβάτης ξυλοκόπησε άλλους συνεπιβάτες, καθώς και τον ίδιο τον πιλότο, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Daily Mail.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την προσγείωση της πτήσης στο αεροδρόμιο των Χανίων, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Βρετανός επιβάτης και ένας φίλος του, ηλικίας περί των 30 ετών και οι δύο, είχαν κακή συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου και ξέφυγε από τα όρια, όταν τον ενημέρωσαν, ότι η Αστυνομία θα τον συνόδευε στο αεροδρόμιο. Οι συνεπιβάτες, σύμφωνα με την Daily Mail, είπαν ότι οι δύο φίλοι που ήταν μεθυσμένοι πριν καν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, κάπνιζαν και άτμιζαν συνέχεια μέσα στο αεροπλάνο και εκτόξευαν απειλές. Καταγγέλλουν δε, ότι οι αεροσυνοδοί συνέχισαν να τους σερβίρουν αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι είχαν ισχυριστεί, πως έπιναν από τις 10:00 το πρωί.

Ο πιλότος βγήκε τότε από το πιλοτήριο, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την κατάσταση, αλλά δέχτηκε μπουνιές, όπως ανέφεραν οι μάρτυρες. Η Αστυνομία απομάκρυνε τελικά τον αιμόφυρτο δράστη από το αεροπλάνο, με το παντελόνι του να έχει κατέβει στους αστραγάλους του.