Βόλος: Θρίλερ με τη σορό άνδρα που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Αναύρου

Βόλος: Θρίλερ με τη σορό άνδρα που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Αναύρου

Περισυνελέγη από σκάφος του Λιμενικού - Πιθανόν να πρόκειται για κάτοικο της Σκιάθου

Σορός άνδρα που έπλεε στη θάλασσα στην περιοχή του Αναύρου στο Βόλο, περισυνέλεξε το μεσημέρι της Πέμπτης σκάφος του Λιμενικού.

Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, εντοπίσθηκε από περιπατητή και ειδοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, όπου με πλωτό σκάφος περισυνέλεξαν τον άνδρα, το σώμα του οποίου επέπλεε σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από την ακτή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, η σορός του ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα περίπου 75-80 ετών, αναστήματος 1,75-1,80μ., με λευκή γενειάδα και λευκά μαλλιά, ο οποίος φορούσε γκρι υφασμάτινο παντελόνι, ζακέτα φλις χρώματος μπλε με επιγραφή, πουλόβερ γκρι με αποχρώσεις μπλε και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χρώματος μπλε, ενώ δεν έφερε επάνω του τιμαλφή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, κάτοικος της Σκιάθου που επικοινώνησε με την ιστοσελίδα, ανέφερε ότι ενδεχομένως να πρόκειται για υπήκοο της Βόρειας Μακεδονίας, που κατοικεί στο νησί και ο οποίος αγνοείται. Ο μάρτυρας επικοινώνησε και με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και κινείται διαδικασία για την ταυτοποιήση της σορού μέσω του Λιμεναρχείου Σκιάθου.

Οι έρευνες είναι υπό πλήρη εξέλιξη.