Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει ο τέταρτος άνδρας που καταγγέλλει βιασμό

Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει ο τέταρτος άνδρας που καταγγέλλει βιασμό

Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το τρίτο καταγγέλλοντα

Ο τέταρτος νεαρός άνδρας ο οποίος καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι τον βίασε ενώ ήταν ανήλικος ανεβαίνει σήμερα, εκτός απροόπτου, στο βήμα του μάρτυρα. Ο 24χρονος σήμερα άνδρας έχει κατονομάσει τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη ως τον άνθρωπο που πριν από επτά χρόνια τον βίασε ενώ ήταν 17 ετών.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρεται να φιλοξενήθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου για επτά μήνες, έχει περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο που , σύμφωνα με τις αναφορές του, προσέγγιζε τα θύματα του σε πλατεία στο κέντρο της Αθήνας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν εκείνος που, σύμφωνα με τον μάρτυρα, του έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook. Τότε άρχισαν να επικοινωνούν και ο νεαρός αναφέρει ότι εκμυστηρεύτηκε στον κατηγορούμενο τα προβλήματα που είχε με την οικογένεια του και εκείνος του πρότεινε να τον φιλοξενήσει, πρόταση την οποία αποδέχτηκε.

Στη συνέχεια ο νεαρός κατήγγειλε τον βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ σύμφωνα με την παραπεμπτική εισαγγελική πρόταση υπήρξαν ερωτικές επαφές τις οποίες «το θύμα δεν απολάμβανε αλλά ανεχόταν για να παραμείνει στο σπίτι όπως παραδέχεται».

Ο νεαρός καταθέτει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου νωρίτερα από το προγραμματισμένο καθώς δεν έχει εμφανιστεί ο τρίτος κατά σειρά μάρτυρας που καταγγέλλει τον κατηγορούμενο. Μάλιστα, ο συνήγορος του Γιάννης Βλάχος υποστήριξε πως δεν μπορεί να τον εντοπίσει ενώ έγινε προσπάθεια επικοινωνίας και από την έδρα του δικαστηρίου χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.