Σοκ στο Ρέθυμνο: Συγγενής έβαζε 9χρονο αυτιστικό να βλέπει ομοφυλοφιλικό πορνό – Εξετάζεται το ενδεχόμενο ασέλγειας

Σοκ στο Ρέθυμνο: Συγγενής έβαζε 9χρονο αυτιστικό να βλέπει ομοφυλοφιλικό πορνό – Εξετάζεται το ενδεχόμενο ασέλγειας

Νέα υπόθεση σεξουαλικής φύσης απασχολεί τις αρχές στην Κρήτη

Νέο σοκ έχει προκαλέσει στο Ρέθυμνο  η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 9χρονου αγοριού, που ερευνούν οι αρχές. Ήδη η δικογραφία της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, αυτό που μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί, είναι το παιδάκι, που είναι στα πρώτα στάδια αυτισμού, να είχε γίνει στόχος 45χρονου στενού συγγενικού του προσώπου, με τον οποίο περνούσε κάποιες ώρες την ημέρα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, φαίνεται ότι ο 45χρονος, έβαζε το 9χρονο παιδί να παρακολουθεί επί ώρες ομοφυλοφιλικό πορνογραφικό υλικό, χωρίς ωστόσο να έχει διαπιστωθεί – πάντα μέχρι αυτή τη στιγμή – εάν το παιδί έχει δεχθεί ασελγείς πράξεις.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται πριν από ένα μήνα, όταν οι γονείς του παιδιού διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Αν και άριστος μαθητής, άρχισε να αδιαφορεί για το σχολείο, αλλά και να αποφεύγει τους συμμαθητές του, απέκτησε μια σχέση εξάρτησης με τον δράστη, ενώ άρχισε να κάνει ερωτήσεις σχετικά με το σωστό και το λάθος στη σεξουαλική συμπεριφορά.

Άμεσα η οικογένεια προσέφυγε σε παιδοψυχολόγο. Μετά από αρκετές συνεδρίες, το παιδί ανοίχτηκε και μίλησε για την εμπειρία του, με αποτέλεσμα η υπόθεση να καταλήξει στην αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί, δεδομένου ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο, θα κληθεί ωστόσο για ανάκριση στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει και όλες τις πτυχές της υπόθεσης.